Jeugd

Jeugd

 

Stichting Jeugdhonk Kuinre

Wij zijn een organisatie met als doel activiteiten te organiseren voor jongeren van 10 tot 16 jaar. Daarbij organiseren we ook activiteiten voor boven de 16. Deze activiteiten bieden we aan in en om ons Jeugdhonk genaamd: ’T Strandhuus bij de sportvelden en de jachthaven in Kuinre

Voor je jongeren zijn we iedere vrijdagavond open om gezellig in ‘T Strandhuus te kunnen chillen, darten, game spelletjes doen, voetballen en iets lekkers te kunnen kopen. Iedere maand proberen we een grote activiteit neer te zetten als; casino avond, lampion maken, kerst activiteit, levend spel, slaapfeestje,  jeugdbingo, thema feest of waarmee de jeugd zelf aankomt. Voor de oudere jongeren organiseren we klaverjasavonden, en thema feesten.

Via de sociale media en z.n. flyers en briefjes aan huis, laten we weten welke activiteiten er komen gaan.

Een keer per jaar hebben we onze specialiteit; Beach volleybal i.s.m. de volleybal VCK Kuinre. Ook hebben we jaarlijks onze fancy fair, oud ijzer, en bbq- pakketten  actie.

Al deze activiteiten kunnen we organiseren door de opbrengsten van de donateurs, leden,jaarlijkse gift MCC Kuinre,giften,  sponsoren en opbrengsten van de georganiseerde activiteiten.

Het bestuur bestaat momenteel uit 10 volwassen bestuursleden en 7 Jeugd  bestuursleden.

Beide besturen komen 1 x per 6 weken vergaderen. Ook heeft de jeugd een grote inspraak in het bedenken en helpen organiseren van de activiteiten. Ze hebben een eigen financiële kas waarmee ze bewust  en verantwoordelijk worden gemaakt voor de in en uitgaven van de financiële middelen.

Heeft u vragen op of aanmerkingen dan horen wij dit graag!

Met vriendelijke groeten Team ’T Strandhuus Kuinre, Havendijk 1 8374 ES Kuinre.