Haardhoutdag Kuinderbos

Op zaterdag 11 maart is het weer houtdag in het Kuinderbos. U kunt zich aanmelden tot en met maandag 27 februari via c.buijtendijk@staatsbosbeheer.nl  onder vermelding van de volgende gegevens:

Naam:

Plaats:

Emailadres:

Telefoonnummer: bij uitval kan er gebeld worden of iemand eerder kan

Aantal kuub*:

Voorkeurstijdstip**:

 

*Het maximaal aantal kuub per klant is dit jaar 1.5 kuub, dit in verband met het aantal beschikbare kuub hout en hiermee willen we graag zoveel mogelijk klanten van dienst zijn.

**Geef uw voorkeurstijdstip aan om te halen, we houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee. Bedenk ook dat niet iedereen om 09:00 uur kan!

Wat betreft de hoeveelheid, bedenk dat 1 m3 ca 900 kilo weegt in verband met de capaciteit van de aanhanger/tandemasser.

LET OP: We hebben de capaciteit voor 80 ritten en iedereen wordt op volgorde van aanmelding ingedeeld. VOL=VOL.

Mocht u nog belangstelling hebben voor aanmaakhout,  ter plaatse zijn zakken aanmaakhout te koop á €3,50 per zak en 3 zakken voor €10,- incl. 21% BTW

Aanvullende informatie

  • Let op bij ons koopt u berk, es, eik, els en esdoorn door elkaar met een diameter van 10 tot 45 cm.
  • Het bedrag wordt op de volgende manier berekend:

Lengte = max 2,5 meter X breedte en hoogte op en in uw aanhanger. Dit wordt vermenigvuldigd met 0.75 zodat de lucht tussen de stammen wordt weg berekent X € 84 incl. 9% BTW,-. Dit is het eindbedrag.

  • U kunt zowel pinnen als contant betalen.
  • Na de berekening en het betalen ontvangt elke klant een kwitantie.
  • Het hout wordt met een minikraan op uw aanhanger geladen.
  • Zelf het hout klein zagen in het bos is mogelijk als u in het bezit bent van een geldig motorzaagcertificaat. Deze kunt u of van tevoren mailen of op de dag zelf laten zien. U dient ook alle verplichte persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen tijdens te zagen.

Geef bij het opladen en afrekenen van het hout aan dat u in het bos wilt zagen en dan wordt u een locatie aangewezen. U mag het zaagsel laten liggen.

Na opgave en bevestiging dat er een plek voor u gereserveerd is ontvangt u ongeveer een week van tevoren een mail met de locatie en het afhaalschema.