Veiligheid in Kuinre

De donkere dagen zijn weer in aantocht en de slimme criminelen willen daar graag van profiteren.

De Stichting Senioren Platform Steenwijkerland organiseert daarom een project over veiligheid in Kuinre. Hierbij zijn de politie en de brandweer aanwezig. Zij zullen voorlichting geven over hoe we veilig kunnen blijven wonen. Dit is vooral voor uzelf van belang, maar ook voor de hele buurt.

Mocht het voor u zelf te moeilijk zijn wat er moet gebeuren met het beveiligen, dan kunnen uw kinderen of mantelzorgers voor u kijken wat het beste voor uw veiligheid is. Ook zorgmedewerkers zijn natuurlijk van harte welkom, want zij komen bij diverse mensen over de vloer en een kleine controle is zo gebeurd. De brandweer en politie geven u advies wat er moet gebeuren voor uw veiligheid.

Ook de digitale veiligheid zal aan bod komen, want daar zijn nog steeds grote problemen mee wat betreft het plunderen van uw spaargelden.

De bijeenkomst wordt gehouden in De Botter, Burchtstraat 3 in Kuinre op dinsdag 25 oktober.

We beginnen dan om 14.00 uur en de toegang en de koffie zijn gratis.

We hopen zoveel mogelijk mensen te ontmoeten, want de winter staat voor de deur en een inbraak is snel gepleegd als er geen deugdelijke sloten en andere voorzorg is genomen.

Uitnodiging

Informatie over uw veiligheid

Dinsdag 25 oktober om 14.00 uur in De Botter

Burchtstraat 3, Kuinre

 

Deze middag komt de politie u informeren over de veiligheid nu de donkere maanden weer in aantocht zijn. Veilig wonen  is en goed gevoel, maar daar komt meer bij kijken.

Ook zullen zij u informatie geven over het veilig bankieren en alles wat een crimineel van u wil hebben. Dit is erg belangrijk, want menig bankrekening wordt soms leeg geplunderd.

Ook de brandweer zal informatie verstrekken over hoe je brand kunt tegen gaan, vooral in de winter als alle ramen en deuren weer goed gesloten worden.

Neem gerust uw kinderen, mantelzorger of kennis mee. Iedereen is dus welkom.

De koffie staat voor u klaar en wordt u aangeboden door het Senioren Platform Steenwijkerland.