Eventing (Kuinderbos) datum verplaatst.

De 6e editie van Eventing Emmeloord, die gepland stond voor 16 t/m 18 juli van
dit jaar, wordt door corona-onzekerheden verplaatst naar juli 2022,
ook weer in het prachtige Kuinderbos.
Door de beperkingen in verband met de coronapandemie moesten wij ook in 2020 de 6e editie afgelasten.

Helaas zien de mogelijkheden voor een coronaveilige organisatie van Eventing Emmeloord, met een gastvrij
ontvangst van publiek, er nog steeds niet goed uit. En voor de vele ruiters en amazones, vrijwilligers, bezoekers, sponsoren en hun gasten vinden wij het van groot belang dat eenieder ook nu weer zonder beperkingen moet kunnen genieten van paardentopsport, gezelligheid en (zakelijke) ontmoetingen tijdens Eventing
Emmeloord.
Alles afwegende hebben we als bestuur moeten besluiten dat helaas ook in 2021 Eventing Emmeloord niet
georganiseerd kan worden. Door de opgelegde beperkingen, maar vooral ook vanwege de risico’s. Wij hebben hierin als organisatie immers een grote verantwoordelijkheid. Maar het bestuur heeft – samen met alle
betrokkenen – een blijvend vertrouwen in de toekomst voor Eventing Emmeloord op de internationale paardensportkalender van de FEI. Het evenement past ook uitstekend in ontwikkelingsplannen op sportief en recreatief gebied in het uitermate geschikte Kuinderbos.

Daarom hebben we besloten het 6e Eventing Emmeloord te organiseren in 2022.
Na deze zomer beginnen we met de voorbereidingen. We vertrouwen graag op uw aller begrip en steun om zonder coronabeperkingen uiteindelijk in 2022 de traditie van een van de mooiste sportieve evenementen in de regio voort te zetten. De komende maanden hoort u meer van ons!
Met vriendelijke groet,
Bestuur Eventing Emmeloord,
Harry Koopman, voorzitter
Stichting Kuinderbos Hippique , de Kiel 3, 8312 AC Urk www.eventingemmeloord.nl
Email info@eventingemmeloord.nl. bestuur@eventingemmeloord.n