Lustrum Stichting De Mooiste Routes

Vijf jaar Stichting De Mooiste Routes
Wandel en fiets met ons mee door heel Nederland

mooisteroutes.nl is een club met zo’n 150 enthousiaste routemakers en controleurs, die met veel passie en plezier wandel-, fiets- en kanoroutes maken en onderhouden in Nederland. Vijf jaar geleden werd de nieuwe website opgezet. Deze zomer organiseren de routemakers en controleurs van De Mooiste Routes diverse lustrumwandelingen, verspreid over het hele land en voor iedereen die wil meedoen. En er is ook een fietspool bij!

Ga gezellig mee! Voor de lustrumwandelingen kun je je ook inschrijven als je geen abonnee bent. Vanaf 26 juni kun je meewandelen op routes als Helvoirtse Heide en Drunense Duinen, Zesheuvelen bij Beek-Ubbergen, Beautiful Bergen of Vroolijke Frans bij Brummen. Fietsers doen een rondje bij Abcoude, De Waterslinger. Beleef de natuur in volle glorie en maak kennis met De Mooiste Routes. Je bent van harte welkom!

Over De Mooiste Routes
Via de website mooisteroutes.nl heb je toegang tot 1.250 routes en er komen steeds nieuwe bij. De Mooiste Routes zijn landschappelijk gevarieerd en worden zorgvuldig beschreven. Vrijwilligers controleren de routes regelmatig, zodat de beschrijvingen altijd up-to-date zijn. Je kunt kiezen uit allerlei afstanden. In de routebeschrijving zijn leuke weetjes en horeca opgenomen. Elke route is voorzien van een topografische kaart en van vrijwel alle routes is een gps-versie beschikbaar, ook voor smartphones. Geen zin om alleen te wandelen? Medewerkers en abonnees van mooisteroutes.nl organiseren regelmatig kleinschalige wandelpools in heel Nederland.

De vrijwilligers van De Mooiste Routes kennen de regio. Het zijn zelf enthousiaste wandelaars, fietsers of kanoërs. De website heeft een sterke zoekfunctie om een route van je gading te vinden. Om de keuze te vergemakkelijken geeft de site ook tips voor bijvoorbeeld de mooiste lentewandelingen of themaroutes en routes per provincie. Als abonnee heb je voor slechts € 13,50 een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland (€ 24,50 voor een tweejarig abonnement). Draag je De Mooiste Routes een warm hart toe, dan kun je ook Vriend worden of donateur.

Ga naar https://www.mooisteroutes.nl/lustrumwandelingen voor meer informatie of om je gratis in te schrijven voor een van de lustrumwandelingen.

n.b. 17 juli wandeling Kuinderbos!