De Nacht van de Nacht bij Staatsbosbeheer

Spanning en sensatie bij Staatsbosbeheer !
Op zaterdag 28 oktober a.s. is het de Nacht van de Nacht.
Kom naar het Buitencentrum, op de Hoogeweg 27 te Ossenzijl en laat je verrassen, met een vaartocht in het donker, een spannend verhaal in het duister, een workshop nachtfotografie, een wandeling in de schoonheid van de avond, of help uitpluizen wat een uil eet. Marjan Berk vaart ook een keer mee. Dit alles is te beleven op zaterdag 28 oktober van 19.00-21.00 uur in Ossenzijl.

De nacht van de nacht is een jaarlijks evenement dat bedacht is door Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Staatsbosbeheer haakt hier op in door diverse leuke activiteiten te organiseren in het donker.

Kijk op onze website bij ‘activiteiten’ wat er allemaal te doen is. www.staatsbosbeheer.nl/weerribben
Ga je mee? Meld je aan bij Buitencentrum Weerribben: via mail excursies-weerribben@staatsbosbeheer.nl of tel.0561-477272