Puur aan de Linde – uitnodiging

De mooie maand maart is begonnen, de maand wanneer het lente wordt, het zonnetje schijnt nu heerlijk door mijn raam naar binnen. Een mooi moment om dromen en ambities te laten ontkiemen.

Graag wil ik Puur aan de Linde bij u introduceren. Puur aan de Linde bestaat uit twee initiatieven. We bieden werkplekken aan in een motiverende en inspirerende werkomgeving. In een mooie plek die uitzicht en inzicht biedt, waar je samen met andere professionals en ondernemers kunt werken.

Daarnaast organiseren we seizoen bijeenkomsten voor ondernemers en professionals uit de regio, om elkaar te ontmoeten en prikkelen in hun ondernemerschap. Om elkaar te inspireren, motiveren en met elkaar te delen. Dit initiatief maakt deel uit van mijn droom en deze wil ik graag met u delen. Op 23 maart organiseren wij onze eerste seizoen-bijeenkomst de lente-ochtend en ik nodig u van harte uit, om ook uw droom en ambitie te vertellen!

Laat u motiveren in uw ondernemerschap. We hebben twee inspirerende sprekers uitgenodigd. Gastspreker Wim Brus, wethouder Steenwijkerland en ondernemer en gastspreker Harco Bergman, een ondernemende boswachter.

Kom op 23 maart van 9.00-11.30 uur en proef de sfeer. Nog nieuwsgieriger geworden en smaakt het naar meer? Kijk dan even op de website: http://puuraandelinde.jouwweb.nl/seizoen-bijeenkomsten. Binnenkort kunt u daar meer informatie over deze bijeenkomst lezen.

Aanmelden kan via michelle@puurop183.nl

Kent u een andere ondernemer of professional die geïnteresseerd is, laat het even weten.

Ik hoop u op 23 maart te ontmoeten!

Met vriendelijke groet, Michelle Nijenhuis-Suurmeijer