Buitenfestival De Weerribben

Staatsbosbeheer organiseert een Buitenfestival in Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Het festival gaat op tweede pinksterdag op 5 juni om 11.00 uur van start bij Buitencentrum De Weerribben te Ossenzijl met tal van leuke natuur-activiteiten en een gezellige lentefair.

Activiteiten voor het hele gezin. Van 11.00 uur tot 16.00 uur staan er in en om het Buitencentrum veel leuke activiteiten op het programma. Volg een natuur-fotografie workshop, ga mee op een vaarexcursie en beleef de magie van de Weerribben en bezoek natuurlijk het Buitencentrum van binnen.

Er is een gezellige lentefair met ongeveer 20 kramen. Kaas, honing, jam, paling, diverse houten producten, decoratie,  noem maar op, er is vanalles. Je kunt een tochtje maken met paard en wagen, maar ook de brandweer met een blusdemonstratie in actie zien.

Kinderen kunnen een nestkastje timmeren, uilenballen pluizen of zich laten schminken. Ze kunnen zelfs in een geweldige Aquarol op het water lopen !

Bak een broodje boven het vuur, of zaag je eigen onderzetter !

En…er is kindertheater van Fratelli Fiasco! Vrolijk theater voor jong én oud. En voor de allerkleinsten is een springkussen aanwezig.

De toegang van het Buitenfestival is gratis. Voor sommige activiteiten wordt wel een kleine bijdrage gevraagd.

Adres:                                                                                                                                 Hoogeweg 27 EM Ossenzijl

Telefoon: 0561-477272